Åker hem från en kompis i sala :)

dsc04836 (MMS)

Åker hem från en kompis i sala :)

Står på ica i tärnsjö och säljer av vårat ...

dsc04835 (MMS)

Står på ica i tärnsjö och säljer av vårat bröd ^_^ yay ^_^

Hej alla muppar. Om ni undrar vem liket är...

dsc04834 (MMS)

Hej alla muppar. Om ni undrar vem liket är på madrassen. Så är det min store bror Adde. Han håller på att flytta hem ifrån nu igen :) andra gången gillt som man brukar säga. Han har en madrass som vi fick för oss att tvätta själva överdraget på dålig idé :-S det krävdes 5 människor för att få på den igen sen T-T vilket var en intressant stund. "det går inte", "jo då, det går bra, ta i nu" Vi lovade varandra att blir den så smutsig att man tycker att den behöver ett nytt bad så köper vi en ny madrass i stället ^_^ Vi körde alla hans saker till den nya lägenheten igår så nu är det nog dax att fixa in flyttnings present :) Buss och Kran på er ;)

By's gårds bageri

Tjena alla muppar ^_^

By's gårds bageri är ett ställe som jag just nu är och jobbar på och det är hur kul som helst. Vi är ett gäng på 7 härliga människor som bakar och står i ^_^ och som det ser ut nu går det bara framåt. Det vi säljer bäst är vårt hälso knäcke, våra keso bullar och våra kanellbullar. Bageriet ligger i Lundbo så alla som bor i Östervåla och Harbo tror ja vet vart det ligger =) men för er som inte vet så är det vägen mellan Östervåla och Harbo. http://kartor.eniro.se/m/I4CUU.

om du nu vart jätte sugen att veta mer eller på att beställa så kan du antingen maila oss på order@bybageri.se eller ringa oss på 0292-31225 ^_^

Jätte kramar från bagaren ^_^

Men ... IRITERANDE!!!!!

Jag tror jag blir tokig >_<
Inte har jag skrivt på länge, vilket är surt. och nu när jag sitter här framför en dator som funkar så jag kan skriva så får jag HJÄRNSLÄPP! JAG KOMMER INTE PÅ NÅTT!!! Nojigt väldigt nojigt ... nåja lite kom ut i alla fall ... jippi ... yay... blää.

Ja, ja vi ses ^_^

Gott Nytt År på er alla ^_^ sista dagen me...

dsc04825 (MMS)

Gott Nytt År på er alla ^_^ sista dagen med det här goda sen är det stopp ska på massa bröllop och annat kul i år ha det göt :) och glöm inte era löften ;)

RSS 2.0